25 juli, vackrare kan inget vara

Äntligen sol! Vi äter frukost och strosar mot stranden, eller snarare stenområdet närmast vattnet för här finns ingen sand. När vi kommer finns det gott om plats även om utrymmet är begränsat, men när vi ska gå känns det svenska personliga utrymmet rejält kränkt. Vi tillbringar större delen av dagen liggandes på varsin handduk och kommer en bra bit in i den medhavda lektyren.

11_Sirmione

På den sena eftermiddagen tar vi en dusch, klär upp oss lite och ger oss ut i jakt på den perfekta sommarbilden. 12_Sirmione 13_Sirmione
Vi hittar en härlig park där vi turas om att posera och sedan  strosar vi vidare till en mysig restaurang där måltiden avslutas med semesterns enda tiramisu.

Efter middagen går vi till en annan restaurang för en drink som precis som alla andra ställen här i byn stänger kl. 23.00. Hela ön kryllar av älskande par och småbarnsfamiljer och vi känner oss aningens understimulerade.

13b_sirmione

Ungefär nu börjar jag bli rätt svullen av all mat vi testat här, så jag textar sambon och frågar om han fortfarande kommer älska mig om jag är en storlek större när jag kommer hem. Han svarar ”självklart älskling, men bara en storlek väl?”

14_Sirmione

Kommentera

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.


*